Sok szeretettel köszöntelek titeket Magyarország egyetlen, legnaprakészebb Lili Reinhart rajongói oldalán. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy minél többen megismerhessék a csodálatos színésznőt. Itt mindig megtaláljátok a legfrissebb híreket, képeket és az aktuális projektjeihez kapcsolódó információkat, fotókat. Ha semmiről nem szeretnél lemaradni, kövesd a lapot, ahol mindenről értesülhetsz. Jó böngészést kívánok! alycia
05~0.jpg
02~0.jpg
01~0.jpg
l3.jpg
l2.jpg
l1.jpg
22
2017. aug.
Írta: alycia  /  0 Hozzászólás  /  2. évad, Riverdale

Lili a Seventeen Magazinnak adott interjújában megcáfolt néhány teóriát a sorozattal kapcsolatban, valamint további információkat fedett fel Betty és Jughead kapcsolatának folytatásáról.

 

Mit gondolsz arról a fan teóriáról, hogy Alice-nek és F.P.-nek viszonya volt a középiskola alatt és Joaquín a közös gyermekük, valamint Betty és Jughead féltestvére?

Úgy érzem ezt a teóriát le kell állítanom. Talán volt valaha románc Alice és F.P. között, de Joaquín felszállt arra a San Junipero-i buszra és elment, Kevin sajnálatára. De tudjátok mit? Azt hiszem ez hasznos volt az én édes Kevinem számára. Szerintem nem szeretnétek Kevint egy Serpenttel látni. Annak ellenére, hogy Joaquín jó fiú volt, jó szívvel. Szeretnéd, hogy Kevin valaki olyannal legyen, aki lehet rossz fiú, de nem keveredik gyilkossági ügyekbe. Érted?

 

A törölt jelenet, ahol Cooper-ék meghívják Jughead-et hogy éljen velük, feltűnhet a 2. évadban? 

Amikor az évadot készítettük, nem tudtuk, hogy kapunk-e 2. évadot és szerintem ez egy jó módja lett volna — ha nem kapunk 2. évadot — hogy lezárást adjon néhány embernek. De mivel kaptunk 2. évadot szerettük volna fenntartani a drámát. Jughead-et a Southside Gimiben tartottuk, mert még nem akartunk neki boldog befejezést adni.

 

Jughead csatlakozása a Serpentekhez milyen hatással lesz Bugheadre? 

Egy határozott szakadék van Riverdale-ben. Egy polgárháború van az északi oldal és a déli oldal között. És az, hogy Jughead az északi oldalon van, Betty pedig a délin, egyfajta Rómeó és Júlia szituációt okoz. Ami egy részt nagyon romantikus, mert amikor találkoznak, az olyan mint egy kis újraegyesülés és lesz néhány nagyon romantikus pillanat köztük, amiért szerintem sok ember odalesz. De mint minden CW drámában, itt is van dráma, és szívfájdalom és problémák, és Bughead egyértelműen sok bajjal néz szemben a 2. évadban. De remélhetőleg  kihúzzák a végéig és túl lesznek rajta, mert én nagyon szeretem őket együtt. Szerintem gyönyörű páros. Úgy gondolom az emberek szeretik őket együtt látni. Amíg a karakterek boldoggá teszik egymást és van értelme a kapcsolatuknak, remélem együtt fognak maradni.

 

Betty csatlakozni fog a Serpentekhez, akárcsak az édesanyja, amikor tinédzser volt? 

Azt hiszem az, hogy Jughead a Serpentekkel lóg elkerülhetetlenné teszi, hogy Betty belecsöppenjen abba a világba. Olyan, mintha nem lenne választása. Ő a barátja. Oda fog menni ahova ő megy.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.